Foradia elgrat

L’FPA d’Alcoi Orosia Silvestre celebra una enriquidora Setmana Cultural

• L'FPA d’Alcoi Orosia Silvestre ha celebrat una Setmana Cultural, ‘Educació de persones adultes sense fronteres’, plena d’actes i activitats • Un dels actes ha sigut l’acollida de la trobada dels centres de formació d’adults de les comarques de l’Alcoià i El Comtat

L’FPA d’Alcoi Orosia Silvestre ha celebrat una Setmana Cultural, ‘Educació de persones adultes sense fronteres’, plena d’actes i activitats enriquidores i culturals: tallers de papiroflèxia, escriptura creativa, confecció de gorros, introducció a ioga, taller de pintura, iniciació a tai-xi, microrrelats, visites culturals, xarrades…

Un dels actes ha sigut l’acollida de la trobada dels centres de formació d’adults de les comarques de l’Alcoià i El Comtat. En aquesta trobada, on s’han congregat vora 200 persones, s’han lliurat els diplomes i els premis del XVII Certamen Artístic Centres d’FPA.

L’acte va estar amenitzat per la guitarra de Naxo Palmer, amb les danses del Grup de Danses El Carrascal i l’actuació del Grup Teatre Circ. També hi va estar present l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, qui va destacar les ganes d’aprendre i la capacitat de continuar adquirint coneixements de l’alumnat i el valor d’iniciatives com aquesta per a fer-ho.

Altres activitats destacables han sigut el viatge realitzat a Anna, la xarrada, a càrrec de Rafael Hernández, “L’ensenyament industrial a Alcoi i la història de l’edifici”, i la conferència “L’aprenentatge de llengües amb l’alumnat adult”, a càrrec de Macarena González, de l’equip de Ferran Suay.

El director de l’FPA Orosia Silvestre, Jordi Ferrer, comenta que la Setmana Cultural ha constituït una experiència molt positiva i enriquidora, amb molta participació i molta activitat cultural que amplia la formació cultural dels alumnes. Fet amb el qual coincideix la presidenta de l’Associació d’Alumnes, Maria Francisca Baldó, qui agraeix l’ampla participació i repercussió de les activitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *