Foradia

El Partidor convida a les seues Falles 2019

• Les festes d’El Partidor arranquen aquest cap de setmana • Dissabte 23 tindrà lloc La Cremà. Hi haurà xocolatada i bunyolada, jocs i tallers infantils, partida de pilota valenciana, passacarrer de la batucada, concurs de paelles, concerts...

Les festes d’El Partidor arranquen aquest cap de setmana: comencen aquest dissabte 16 de març amb un encontre entre pintors i la realització d’un taller infantil de cartells.

La tradicional Plantà de la falla es durà a terme el dijous 21, amb l’engalanada del barri i el descobriment del cartell de festes. Tot seguit, hi haurà un sopar de faixa.

Al dia següent, divendres a les 20:30h se celebrarà una ‘Jam Barrial’ al Panical.

I dissabte 23 tindrà lloc La Cremà. La festa començarà a les 9:30h amb la Despertà, amb dolçaines i tabals. Hi haurà xocolatada i bunyolada, jocs i tallers infantils, partida de pilota valenciana, passacarrer de la batucada Ta!Quiriquita i concurs de paelles.

A la vesprada hi haurà un concert del grup Sara Gee & Ramblin Matt, sopar, Batucada Sambolika, ninot indultat i la Cremà. La vetlada finalitzarà amb els concerts dels grups Amazonian i La suite rumba.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *