foradia subscriutegrat

Ontinyent lliura els seus guardons pel ‘Dia de la Dona’

• Amb aquests el consistori ha volgut reconéixer la tasca que les dones realitzen en favor d'una societat millor i més igualitària. • Les guardonades d’enguany són Maria Luisa Botella Tortosa, Maria Jose Angulo Vicente, Teresa Albiol Beneyto i la Plataforma Feminista Ontinyent.

Ontinyent ha lliurat els seus guardons a les homenatjades pel ‘Dia de la Dona’. Amb aquests el consistori ha volgut reconéixer la tasca que les dones realitzen en favor d’una societat millor i més igualitària.

Les guardonades d’enguany són Maria Luisa Botella Tortosa, encarregada de protecció de dones víctimes de violència de gènere de la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional d’Ontinyent (UFAM); Maria Jose Angulo Vicente, treballadora social en l’Ajuntament d’Ontinyent; Teresa Albiol Beneyto, esportista nadadora; i la Plataforma Feminista Ontinyent.

També es van lliurar els guardons a Blanca Alonso i Miriam Revert com a guanyadora i finalista respectivament del 7é concurs de cartells 8 de març Dia Internacional de la Dona.

L’acte, amenitzat per la música de Mireia Tortosa, ha comptat amb les intervencions de la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, i el regidor Jaime Peris, així com la presència de regidores i regidors de la corporació municipal. La celebració va concloure amb l’actuació del grup ‘Mosqueperras’.

Tot emmarcat dins de la programació d’activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *