Foradia

Podem Alcoi presenta la seua proposta de ciutat, 8 de maig

• "Hem volgut construir una proposta de ciutat inclusiva que prioritze a la gent i les seues necessitats" • "Hem redactat una proposta programàtica útil, oberta, flexible, dialogada i consensuada amb la ciutadania"

Podem celebra un acte de presentació del programa de propostes polítiques per a Alcoi demà dimecres 8 de maig, a les 19h 30min, a l’Hostal Savoy. L’acte comptarà amb música en directe a càrrec de Burning Clap! i Dj Mani.

Fa setmanes que Podem Alcoi està treballant el seu programa electoral amb les alcoianes i alcoians que s’han interessat. Ho ha fet a través de les rutes pels barris i de les àrees morades, un espai obert de diagnòstic, recull de propostes i reflexió, on membres de l’organització i de la societat civil han treballat conjuntament.

Hem volgut construir una proposta de ciutat inclusiva que prioritze a la gent i les seues necessitats. Per aconseguir-ho hem redactat una proposta programàtica útil, oberta, flexible, dialogada i consensuada amb la ciutadania”, afirma el coordinador de programa i membre de la candidatura municipal, Cristian Santiago. “I estem molt il·lusionades de poder compartir les línies de ciutat que, conjuntament amb el projecte de país que tenim, marcaran l’Alcoi que volem. Un Alcoi Feminista, Sostenible i Ple d’oportunitats“.

Santiago conclou dient quehem complert amb l’objectiu inicial de l’elaboració del programa electoral: donar veu a la gent en la construcció de l’Alcoi que volem. I estem molt satisfetes de l’acollida d’aquest format d’arreplegada de propostes i del fruit aconseguit. Perquè tenim clar que només fent les coses d’una altra forma aconseguirem resultats diferents. Per això, us convidem a un acte diferent, dinàmic i amb música en viu a l’Hostal Savoy que donarà a conéixer les línies estratègiques de Podem a Alcoi“.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *