foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia s’il·lumina de color verd el Dia Mundial contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

Gandia s'ompli d'activitats amb motiu del Dia Mundial contra L'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Gandia s’ompli d’activitats que es desenvoluparan durant el divendres 21 de juny, i a la que es convida a tota la ciutadania. En primer lloc la lectura del Manifest del Dia Mundial contra L’Esclerosi Lateral Amiotròfica a la plaça de l’Ajuntament a les 12.00h. del migdia.

A les 21.30 hores, s’il·luminaran de color verd les façanes de l’Ajuntament, la Casa de la Marquesa i la rotonda d’accés nord a la ciutat. Un color que representa la malaltia i l’esperança.

Estem parlant de persones valentes que cada dia lluiten per fer una vida normal i que esperen que es trobe alguna cosa nova que pare la seua malaltia”, assenyala la regidora Liduvina Gil, qui ha destacat la tasca d’Ángel Arcos, recorrent el Camí de Santiago amb bicicleta per recaptar 2.500 euros destinats a continuar investigant una cura per l’ELA.

Àngel Arcos agraix la feina del consistori i l’alcaldessa de la ciutat Diana Morant, alhora que ha incidit que “és una malaltia neurodegenerativa que va paralitzant tots els músculs del cos amb un termini de vida de 3 a 5 anys. Des d’ací convidem a tota la ciutadania a què ens acompanye per seguir coneixent l’ELA i donant visibilitat a la nostra malaltia”.

Per la seua banda, Ángel Alfaro va destacar que encara hi ha molta falta d’informació sobre aquesta malaltia rara i que “hi ha molts malalts de l’ELA que no ixen de casa per vergonya. Vull demanar-los que isquen al carrer, que passen temps amb la família, els amics i coneguts perquè quan ens relacionem amb altres el dolor desapareix”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *