foradia barnasants

La Cavalcada més solidària de Halloween arriba a Gandia

El pròxim 31 d'octubre, al barri de Corea

El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha presentat la VII Cavalcada Solidària de Halloween, que recorrerà els carrers del barri. Durant la presentació ha estat acompanyat pel president de l’Associació de Veïns de la barriada, Alfonso Rufat.

La cavalcada de Halloween de Corea – Nit de les Ànimes ja és un esdeveniment assentat a Corea i està dirigida a tots els públics.

Tindrà lloc el pròxim dijous, a partir de les 18 hores, amb eixida des del carrer Tossal, on els més menuts podran canviar la seua aportació solidària per llepolies i berenar. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns, les cinc falles del districte i l’Associació de Comerciants de la barriada a més del Consell dels Joves.

Pel que fa a la introducció de l’epígraf Nit de les Ànimes, el regidor ha explicat que “es tracta d’una festa molt arrelada en la cultura popular i pretenem recuperar-la en els pròxim anys amb la col·laboració de col·lectius de la barriada“.

Els assistents podran gaudir d’un espectacle de circ i acrobàcies gràcies a la col·laboració del departament de Política Festiva i Escena Urbana. “La celebració és més multitudinària cada any i prova de l’èxit els que la passada edició es van recollir prop de 2.000 quilos d’aliments no peribles“, va informar Prieto, qui ha afegit que aquest any seran més les persones que es beneficien de la solidaritat, ja que tot el recollit serà donat a la Creu Roja, el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís, el Preventori la nostra Senyora de l’Empar del Real de Gandia i el CAI de Càritas.

El recorregut recorrerà el carrer Magistrat Català, la plaça del Jardinet i l’Alqueria Laborde per finalitzar al Centre Social de Corea, on els participants podran gaudir d’una actuació adreçada al públic familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *