foradia subscriutegrat

Focus Alcoi abordarà els reptes de la Transformació digital i l’Economia circular

'Focus Pyme y Emprendimiento' tindrà lloc a Alcoi el 21 de novembre, dirigit a empresaris i emprenedors

La trobada, finançada per l’IVACE amb cofinançament d’Europa, abordarà dos temes de gran interés per al sector empresarial i industrial de la comarca: l’economia circular i la transformació digital

En la presentació han participat la directora general de el IVACE, Júlia Company, el regidor d’Empresa, Formació i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda i el director general de CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova.

Company ha assenyalat que “la transformació digital no és ni una opció, ni un aspecte negociable per a les empreses si el que es vol és ser competitius i mantindre’ns en el mercat global amb garanties“.

Per part seua, el regidor d’Ocupació i Empresa, ha destacat que “Focus Pyme a Alcoi ha de suposar un impuls important per a la implantació de les noves tecnologies en les nostres empreses. La digitalització no sols és necessària, és ja imprescindible. Tindre un esdeveniment d’aquest tipus a la ciutat, sense haver de traslladar-se, és una gran oportunitat pel que animem tant a empreses, autonómos i emprenedores, d’Alcoi com de la comarca, a participar, segur que serà un dia profitós“.

Programa centrat en la innovació

Casanova ha explicat que aquesta jornada, igual que l’any passat, s’ha configurat després d’escoltar i conéixer les necessitats del teixit empresarial de la comarca. En aqueix sentit, “s’ha elaborat un programa complet basat en la innovació, que inclou taules redones de casos d’èxit, ponències d’experts i un plenari centrat en l’economia circular. Tot això sense oblidar el networking, fonamental en aquesta mena d’esdeveniments, i la visita a empreses del territori, referents en els temes en els quals se centrarà l’esdeveniment“.

El programa de 2019 consta de sis sessions en les quals participaran més d’una dotzena d’experts. S’ha previst celebrar dues sessions sobre economia circular. La primera, una taula redona en la qual els instituts AIJU i AITEX debatran entorn de les oportunitats empresarials que generen les noves economies. La segona, una taula de casos d’èxit amb la participació de Aquareturn, Ingelia i Care Applications.

Respecte a l’eix de transformació digital, s’ha programat una ponència del consultor de Màrqueting Online i Analítica, Álvaro Valladares, sobre noves eines digitals per als negocis, com són Google My Business i Whatsapp Màrqueting. També una taula de casos d’èxit moderada per Alacant Districte Digital, en la qual intervindran Verne Group, SumamoOs i Nivell de Qualitat.

El tancament serà a càrrec del fundador de Ecologing, Nicola Cerantola, que parlarà de les tendències de futur en economia circular i transformació digital.

‘Focus Pyme y Emprendimiento’ és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pyme, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *