foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem Alcoi porta ‘Converses per la pau’, el pròxim dilluns, al Club UNESCO

Presentat per Naiara Davó, síndica d'Unides Podem a Les Corts, amb la conferència de Jorge Ramos Tolosa, especialitzat en Estudis pluridisciplinars i decolonials

El dilluns, 2 de desembre, a les 19 hores, el Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi s’obrirà per rebre a Jorge Ramos Tolosa amb la xarrada ‘Comprendre Palestina-Israel’.

Ramos és doctor en Història Contemporània, professor associat del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat de València i docent en el Curs Internacional “Epistemologies del Sud” del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i del Centro de Estudos Sociais da Universidade de Coimbra (CES).

La seua tesi doctoral compta amb Menció Internacional, va ser qualificada amb excel·lent “cum laude” i va rebre el Premi Extraordinari de Doctorat. És una investigació històrica sobre Palestina-Israel titulada: ‘Les Nacions Unides no són res? Pablo d’Azcárate i el fracàs de l’ONU en Palestina (1947-1952)’. Les seues principals línies d’investigació són: Palestina-Israel, diverses qüestions relacionades amb els estudis postcoloniales-decoloniales i árabo-islàmics, així com la història i memòria de la II República, la Guerra Civil espanyola i la dictadura franquista.

L’acte serà presentat per Naiara Davó, síndica d’Unides Podem a Les Corts Valencianes.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *