Foradia ajualcoitel

EL GRAT a casa amb un fort sentiment solidari

EL GRAT en el teu quiosc habitual i en llibreries. Recordem que podeu subscriure-vos, per a major comoditat i per sols 30€ a l'any, te l'enviem per correu. Telèfon informació 965 548 001

Estem en una situació complicada, és una nova realitat que hem d’afrontar de la millor manera. Hem de ser estrictes i complir els protocols. Bona part de l’equip es troba a casa superant amb nota el consegüent canvi organitzatiu.

Tots els veïns i veïnes estan a casa expectants, i en els pròxims dies esperem donar indicis que estem en el bon camí.

En EL GRAT (i la web lesmuntanyes.com) anem a seguir al peu del canó per a contar-vos els difícils canvis que succeïssen, amb un fort sentiment solidari front a les adversitats.

Obrim en portada sobre el COV-19 i les primeres conseqüències en les comarques centrals, i la imatge del 8 de març.

Com cada edició comptem amb entrevistes. En aquest número parlem amb la portaveu de Ciutadans Alcoi, Rosa García, i fa un balanç als primers mesos de legislatura local.

I com no, faltava l’entrevista al que serà Capità Moro en les pròximes festes de Moros i Cristians d’Alcoi, que malauradament, encara no sabem quan es podran celebrar. Però, mentrestant podem llegir el que ens ha contat Rafael Tortosa, que segur que regala una capitania increïble a tots els alcoians i alcoianes, siguen quan siguen les festes en honor a Sant Jordi.

Per a aquest número també tenim el reportatge de Javier Llopis ‘Legionel·la: una crisi sanitària estrictament alcoiana’, i la tercera part del reportatge de Guillem Llin Llopis, sobre ‘Històries de la deportació’.

És el 25 aniversari de les vacances d’Ovidi Montllor, al qui dediquem la portada del suplement Art&Cultura nº8 amb un quadre d’Antoni Miró, a més de contingut dins de les pàgines del nostre periòdic. Dins d’aquest suplement, a més, trobem l’entrevista a Vicent Partal, un dels ponents de les Jornades de Sociolingüística, que també s’han hagut d’ajornar per la situació que està passant actualment el país.

Estrenem a les pàgines centrals una selecció d’articles de LA VEU DELS LLIBRES, revista d’informació i crítica literària que s’edita en la publicació digital ‘NOSALTRES LA VEU’.

I una secció que no pot faltar en les pàgines de EL GRAT és la de ‘El poble és… savi’, que aquesta vegada li l’hem dedicat als premis Joan Valls, premis que fomenten la nostra llengua.

Com sempre també trobaràs les principals notícies de les localitats de les comarques centrals.

Agrair als nostres col·laboradors i col·laboradores la seua participació en aquest nou número de El Grat: Ester Jordà, Àlex Agullo, Teresa Mollà, Sergi Rodríguez, Javier Llopis, Moisès Vizcaino i Victor Labrado de ‘La Veu’, Amàlia Garrigós, Vicent Berenguer, Josep Sou, Antoni Miró i Guillem Llin.

EL GRAT en el teu quiosc habitual i en llibreries. Recordem que podeu subscriure-vos, per a major comoditat i per sols 30€ a l’any, te l’enviem per correu. Telèfon informació 965 548 001

(A la cloenda de l’edició divendres no estava previst que es decretaria l’estat d’alarma sanitària que hem entrat, convertint-se en el confinament a casa dels ciutadans, i el tancament de tot el comerç, a excepció dels serveis bàsics.)

Font: redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *