Foradia ajualcoitel

Rizzolo S.L i Licores Sinc fan donacions per a l’Àrea de Salut d’Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi mitjançant la regidoria d'Obres i Serveis ha arreplegat aquestes donacions, perquè aquest material arribe als professionals sanitaris que treballen en primera línia lluitant contra la COVID-19

Continua demostrant-se la solidaritat de la gent durant aquesta pandèmia. Des de que va començar aquesta crisi sanitària han sigut moltes les institucions i empreses alcoianes que han fet les seues donacions perquè el personal sanitari tinga material.

En els últims dies s’ha produït una donació per part de dues empreses de la ciutat d’Alcoi. Per una part l’empresa de moda, Rizzolo S.L, ha tornat a fer una aportació per a l’Àrea de Salut d’Alcoi. En aquesta ocasió s’han donat mascaretes i material sanitari.

L’altra empresa ha sigut Licores Sinc, que ha reorientat la seua producció de licors per a fer gels hidroalcohòlics. Aquesta empresa ha fet una donació de 24 caixes amb 27 botelles de gel.

Des de la regidoria d’Obres i Serveis estan arreplegant aquestes donacions i treballen perquè tot aquest material arribe als professionals sanitaris que estan lluitant contra la COVID-19.

L’Ajuntament d’Alcoi vol recordar que totes aquelles empreses, entitats i institucions que vulguen fer les seues donacions, hauran de comunicar-ho cridant al telèfon que el govern municipal ha posat a disposició de tots de dilluns a divendres de 8 del matí, a 8 de la vesprada. El telèfon és el 900750071.

Font: Redacció./


artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *