foradia mediambient

Ja s’han gastat més de 120.000 euros en demolicions dels edificis d’Alcoi

Aquests despeses els haurien d'haver assumit els propietaris, però davant el perill de ruïna imminent que sofrien alguns d'aquests edificis l'Ajuntament va decidir començar aquestes demolicions

A finals de febrer amb l’aprovació del Pressupost Municipal de 2020, també van ser acceptades dos modificacions de crèdit que inclouen partides perquè l’Ajuntament actua-se per a pal·liar les conseqüències de la borrasca Gloria.

Des de l’Ajuntament ja s’han invertit 120.000 euros per a dur a terme demolicions a costes de tercers, és a dir, que haurien d’haver assumit els propietaris, però que ha portat endavant el govern local davant el perill per ruïna imminent en la qual estaven alguns edificis. Després els usuaris hauran de sufragar els propietaris.

A més a més, encara es continua treballant per a tractar de pal·liar els efectes que va provocar aquest temporal del passat gener en els edificis alcoians amb les avaluacions que estan fent els tècnics de la Generalitat.

La regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, explica que: “Per a nosaltres el centre històric és molt important, de fet és una prioritat per al nostre govern i per això hem portat avant moltes iniciatives per a millorar-lo“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *