lasarga

Taller d’iniciació al Skateboarding a càrrec de la regidoria d’Igualtat

Aquest taller està dedicat a dones i es durà a terme en els dies 6, 8 i 10 de Juliol des de les 10 a les 12 del matí

En els matins dels dies 6, 8 i 10 de juliol, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme un taller d’iniciació al Skateboarding destinat a xiques, concretament entre 11 i 19 anys. En total són 13 participants, i cal destacar que en un principi sols s’anaven a oferir 10 places.

En aquesta activitat es podran adquirir habilitats bàsiques per a fer skate com muntar, donar-se cama, aprendre les parts d’un monopatí o alguns trucs bàsics.

Alicia López Rochina, Skateboarder amb més de 15 anys d’experiència és l’encarregada d’impartir aquest taller al Skatepark de Batoi.

La regidora d’Igualtat, Aranza de Gràcia ha assenyalat que aquest esport és: “eminentment masculinitzat” i assegura que “les dones estan infrarepresentades tant en número com en l’adaptació dels materials de les marques i premis en els campionats“.

A més a més, de Gracia ha afegit que: “L’skate permet a les dones apoderar-se i desenvolupar diferents qualitats com la confiança en si mateixes, superació, pèrdua de la por…, tan pròpies en la socialització masculina i tan necessàries a desenvolupar en tots dos sexes“.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *