Foradia subscriutegrat

Ontinyent estrena autocine amb capacitat per a uns 100 vehicles

Aquesta activitat està inclosa dins de la programació de Cultura de Barri. Aquest divendres 17 de juliol hi haurà nova projecció, Indiana Jones en busca de l'Arca Perduda

Aproximadament 100 vehicles van gaudir durant el divendres passat de la primera sessió del primer autocine de la localitat d’Ontinyent. La pel·lícula ‘Grease’ va ser l’encarregada d’encetar aquesta nova oferta d’oci de la capital de la Vall d’Albaida.

L’autocine està ubicat al pàrquing adjacent al Col·legi Martínez Valls, i és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament, l’Associació Veïnal de Sant Josep i el Cine Club Utiye.

El regidor de Cultura, Alex Borrell, està satisfet per “la bona acollida d’una iniciativa que ens permet continuar gaudint del cinema en òptimes condicions de seguretat i de manera adaptada a la situació que estem vivint amb la Covid-19 després que la pandèmia obligara a suspendre el ‘Cinema a la Fresca’ que s’oferia en estiu en la pista coberta del CEIP Vicent Gironés“.

Aquest autocine té una pantalla de 10 metres d’alt i 6 d’ample, a una alçada de 3 metres. El so de la pel·lícula arriba a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i l’eixida es realitza per llocs diferenciats, i està sempre controlant la Policia Local.

El divendres 17 de juliol continua l’autocine a Ontinyent amb la pel·lícula Indiana Jones en busca de l’Arca Perduda. Les entrades es vendran a l’accés del recinte a un preu de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *