foradia subscriutegrat

Tallers per a dones dins de l’Escola d’Empoderament Mariola

Aquesta iniciativa començarà el pròxim dia 8 de setembre gràcies a la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi, que té la intenció de realitzar aquesta formació de manera trimestral

La regidoria d’Igualtat ha impulsat una nova iniciativa dins del seu departament, es tracta de l’Escola d’Empoderament Mariola, que té com a objectiu donar eines a les dones.

El curs s’iniciarà el dia 8 i 10 de setembre a l’Àgora, des de les 17:30 hores fins a les 20:30 hores, i serà un taller que aprofundirà en l’autoconeixement interior amb la intenció de reforçar l’autoestima oferint eines a les participants per a sentir-se empoderades i amb forces per a dur endavant la seua vida i formar part de la societat de forma activa. El taller que du com a nom ‘Sóc Valuosa’ estarà impartit per la psicòloga Maite Descalzo.

La setmana següent, durant els dies 15 i 17 de setembre, es durà a terme la formació en sexualitat femenina, impartir per la conductora del programa ’69 Raons’ de la televisió pública valenciana, À Punt. En aquest cas el taller es durà a terme a l’IVAM CADA Alcoi a la mateixa hora.

L’últim dels tallers seran els dies 22 i 24 de setembre amb el títol ‘Sororitat i humor, creant xarxes’, que també es realitzarà a l’IVAM CADA Alcoi, al mateix horari. Amaia Prieto, clown feminista. Aquest taller, a través de l’humor, farà reflexionar a les assistents sobre la importància de créixer juntes.

La regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, ha volgut destacar la qualitat d’aquesta escola que està pensada per a millorar l’autoestima i l’empoderament femení: “A partir del 8 de setembre a Alcoi tenim una interessant proposta per a totes les dones. La regidoria d’Igualtat ha preparat una escola d’empoderament femení, amb tres intensos tallers impartits per reconegudes professionals. Una oportunitat per a aprofundir en l’autoestima, la connexió i el coneixement de les dones amb tallers divertits i pràctics que ens donen eines importants per a conéixer-nos a nosaltres mateixes i per a crear vincles, aprofundint en la sororitat“.

Les inscripcions per a participar ja estan obertes i es poden fer individualment per a un taller, dos o tots tres. Per a poder presentar la inscripció pots fer clic en aquest enllaç.

La inscripció també es pot fer telefònicament, al número 965537100 donant les extensions d’Igualtat, 2635, 2636 o 2629 o per correu electrònic a igualtat@alcoi.org.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *