foradia subscriutegrat

Gandia participa en el ple de la Xarxa Innpulso

Diana Morant ha felicitat la nova presidència i al Consell Rector, especialment a les localitats de la Comunitat Valenciana que han estat triades per a formar part d'ell, que han sigut Castelló de la Plana, Alcoi i Salinas

L’alcaldessa de Gandia, màxima representant de la localitat en Smart City, Diana Morant, ha estat al ple ordinari anual de la Xarxa Innpulso que s’ha celebrat de manera telemàtica.

En aquest ple s’ha aprovat la candidatura a presidència i Consell Rector. La presidència ha recaigut en Ermua-Viladecans, i el Consell Rector, en Castelló de la Plana (ciutats grans), Alcoi, Aranda i Sant Boi de Llobregat (ciutats mitjanes), i Salinas (ciutats menudes).

Diana Morant ha felicitat la nova presidència i al Consell Rector, en especial a les ciutats de la Comunitat Valenciana. També ha destacat que Gandia continuarà treballant i apostant per la innovació. “Creiem que la innovació és una eina clau no només per seguir progressant, sempre des de la sostenibilitat, sinó també per accelerar el procés de recuperació post Covid-19“.

Gandia forma part de la Xarxa Innpulso, i té el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació des de la passada legislatura. També està integrada en la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents per desenvolupar solucions conjuntes en matèria d’innovació urbana i smart cities.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *