foradia ivace

Oliva habilitarà un nou Portal de Transparència gràcies a la Generalitat

La Conselleria de Transparència ha dotat de 5.000 euros a l'Ajuntament d'Oliva perquè aquesta web puga complir amb els indicadors ITA (Índex de Transparència dels Ajuntaments) de l'Associació Internacional de Transparència

El Departament de Modernització de l’Ajuntament d’Oliva, ha rebut una subvenció de 5.000 euros per part de la Conselleria de Transparència, Atenció al Ciutadà i Bon Govern, per a habilitar un nou Portal de Transparència totalment modernitzat.

Segons el regidor d’aquesta àrea, Josep Escrivà, “Cal reconéixer que l’Ajuntament d’Oliva té un greu problema amb la transparència institucional. Tot i que complim amb l’emissió dels informes de control intern, necessitem implantar els recursos més moderns i fàcils de gestionar perquè el funcionariat incloga aquestes noves formes de treballar en les seues rutines per tal de compartir de forma fàcil la informació d’interés a la ciutadania“.

Aquesta nova web tindrà ítems interactius i ferramentes de visualització de dades per facilitar la comprensió. També està enfocat per a complir amb els indicadors ITA (Índex de Transparència dels Ajuntaments) de l’Associació Internacional de Transparència, que són una ferramenta d’anàlisi de nivell de transparència dels ajuntaments.

La subvenció, que és de 5.000 euros, és la màxima quantia a la qual es pot optar i cobrirà despeses internes de la gestió i control de la implantació, i les despeses de la contractació d’empreses expertes en la programació dels portals de transparència municipals.

Actualment l’Ajuntament sols té un visor pressupostari i un apartat web que recull tota la informació referent a la publicitat activa.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *