Foradia subscriutegrat

Alcoi acull un esdeveniment per a donar suport al Turisme d’Interior

A l'acte han assistit Indira Amaya, presidenta de l'Associació Turisme Alacant Interior, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, els alcaldes dels municipis de l'Alcoià i El Comtat, i alguns representants polítics i empresarials de la zona

Durant el matí del divendres 16 d’octubre, l’Hostal Savoy ha acollit un esdeveniment sobre el turisme d’interior de la província d’Alacant. Aquest acte ha estat organitzat per l’Associació de Turisme Alacant Interior, presidida per Indira Amaya, i han assistit el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i els alcaldes i representants polítics i empresarials de les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

Indira Amaya, ha explicat que encara que estem en un moment difícil i de crisi, açò significa una gran oportunitat, i que ara és moment de reinventar-se i utilitzar la digitalització per aconseguir l’excel·lència turística. A més, ha celebrat que Alcoi siga la localitat en la qual es vaja a construir el Centre de Turisme d’Interior: “és una gran aposta del govern valencià, és una gran oportunitat i els empresaris hem de traure profit”.

Amaya també ha agraït al president de la Diputació la seua presència en aquest acte, ja que és el primer president que assisteix a un esdeveniment d’aquest tipus, i a la resta de representants polítics, per donar suport a aquestes iniciatives.

Per la seua part, Carlos Mazón ha valorat les ganes d’aquest sector per tal de tirar endavant, i ha destacat el patrimoni cultural, natural i gastronòmic d’aquesta part de la província d’Alacant. Mazón ha explicat que és important donar suport al turisme i ha declarat que: “Hem de recolzar-los no sols amb la nostra presència, també amb recursos econòmics. El suport de Patronat de Turisme Costa Blanca el té, ja que els projectes que es presenten són solvents i sòlids”.

Toni Francés, amfitrió d’aquesta jornada, ha destacat la importància d’estar dins d’una potència turística com és la província d’Alacant. “Estem en un moment complicat, ja que és un dels sectors més afectats, però hem vist com el turisme d’interior cada vegada és més demandat, i és una oportunitat per a donar a conéixer tot el que la província pot oferir”, ha assenyalat Francés, que a més, parlant més concretament sobre la seua localitat, ha afegit que: “Alcoi ja forma part de les Destinacions Intel·ligents. Té projectes de futur molt ambiciosos com ser la capital de turisme d’interior, o el centre d’innovació i la formació del turisme”.

L’alcalde alcoià ha conclòs la seua intervenció amb optimisme, ja que ha recalcat el treball de la gent dedicada al turisme: “Podem afrontar el futur amb optimisme, tenim grans professionals que es deixen la pell i les administracions es deixen la pell en eixe sector”.

La presidenta de l’Associació de Turisme Alacant Interior, ha explicat alguns dels projectes que s’han preparat: per una part, es vol promocionar l”oli turisme’, en el qual s’ha preparat un fullet perquè els visitants sàpiguen a on poden fer un tast o quins llocs visitar per tal de conéixer el producte. Una altra de les noves ofertes són les rutes a cavall, una forma d’estar en contacte amb el medi ambient, i garantint les distàncies de seguretat. Per últim, l’última de les propostes que ha presentat Amaya, ha sigut el Touring Alicante, que són 4 rutes en moto per diferents pobles. Aquestes rutes s’han realitzat gràcies a la revista ‘Motos Viajeros’ i Quique Arenas.

Durant l’esdeveniment s’han projectat els diferents vídeos promocionals que s’han elaborat per a promocionar la gran oferta turística que ofereix l’interior de la província d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *