foradia subscriutegrat

Fundació Mutua Levante rep el Premi al Mecenatge Artístic i Cultural

Aquest guardó ha sigut atorgat pel Consell Social de la Universitat d'Alacant, i ha reconegut el treball en la construcció i preservació de la cultura que fa aquesta entitat

La Fundació Mutua Levante ha rebut el Premi al Mecenatge Artístic i Cultural que atorga el Consell Social de la Universitat d’Alacant anualment reconeixent el compromís, trajectòria i implicació social i cultural de persones i entitats.

Aquest guardó ha reconegut el treball de la Fundació en la construcció i preservació de la cultura.

Des de fa 3 anys la Fundació Mutua Levante col·labora amb la Universitat d’Alacant en la proposta d’activitats culturals com el Festival de Teatre Clàssic de l’Alcúdia. A més, des de la creació del Campus d’Alcoi, les dos entitats van firmar un conveni de col·laboració per a augmentar l’oferta cultural i educativa en aquesta zona.

Elena Turrión, membre del Patronat de la Fundació Mutua Levante va rebre aquest premi de mans del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón.

Des de la Fundació han volgut agrair aquest reconeixement i han declarat que continuaran apostant per a contribuir en el progrés social i cultural de la societat, de la mà de la Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *