foradia subscriutegrat

Nova edició del concurs d’aparadors nadalencs a Alcoi

Els guanyadors rebran com a premi una cistella amb productes locals. Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament d'Alcoi, la Cambra de Comerç, les Associacions de Comerç i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi

Un any més es du a terme el concurs d’aparadors nadalencs per als comerços d’Alcoi. Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç, les Associacions de Comerç i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, amb l’objectiu de reconéixer l’esforç d’aquells comerços i professionals que inverteixen en aquest tipus de decoració als seus negocis.

Hi haurà dos categories en aquest concurs, ‘Local Comercial’ i ‘Local d’hostaleria i serveis’, i hi haurà dos premis per cadascuna de les categories.

Els que queden en primer lloc guanyaran una cistella de productes locals, que estarà elaborada per les entitats comercials de la ciutat ‘Federació de Comerç Alcoi Comercial’ i d’ACECA, l’Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç d’Alcoi. La cistella tindrà productes d’establiments comercials locals, per tal d’ajudar-los en aquests moments.

Per a participar sols s’haurà d’enviar un correu a comercio@alcoi.org en el qual es demanarà que l’aparador de l’interessat siga avaluat i a més, podran sol·licitar assessorament de l’alumnat de l’EASDA. Aquesta ajuda quedarà limitada a les primeres peticions fins a esgotar el nombre d’aparadors que poden ser assessorats pels estudiants.

Els criteris que valorarà el jurat serà la Caracterització del Nadal típic Alcoià, i l’Originalitat i Creativitat. També es tindrà en compte la decoració de la fatxada i els accessos a l’establiment, l’ambientació de l’interior de l’establiment, la il·luminació i la utilització de productes propis.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *