Foradia subscriutegrat

‘La Mort de Guillem’ triomfa als Premis de l’Audiovisual Valencià

Aquesta pel·lícula va guanyar el premi al Millor Llargmetratge, Millor Actriu Protagonista per a Glòria March, i el premi al Millor Guió per a Alfred Pérez-Fargas i Roger Danés

En la nit del dissabte 21 de novembre es va celebrar la III Edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià, una cita organitzada per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, i que va estar presentada per Núria Roca.

Aquests premis són una oportunitat per a mostrar dins i fora de les nostres fronteres la qualitat i el talent que hi ha en la projecció cultural valenciana.

Una de les grans triomfadores de la nit, i que tenia més nominacions, va ser la pel·lícula ‘La Mort de Guillem’. En total va rebre tres premis: Millor Llargmetratge, Millor Actriu Protagonista, per a Glòria March, i Millor Guió per a Alfred Pérez-Fargas i Roger Danés.

La pel·lícula ‘La boda de Rosa’, en la que ha participat À Punt, també era una de les favorites de la nit, i finalment es va dur el premi a la Millor Direcció, per a Icíar Bollaín i el premi a la Millor Producció per a Cristian Guijarro.

Una altra de les màximes guanyadores d’aquesta edició va ser ‘Coses a fer abans de morir’, que va aconseguir quatre guardons, Millor Actor Principal, per a Sergio Caballero, Millor Actriu i Millor Actor de Repartiment per a Cristina Fernández Pintado i Àngel Fígols, i el premi a la Millor Música Original, per a Jose Zapater i Noelia Pérez.

A més d’aquests premis, també es va atorgar el Premi d’Honor, per la seua extensa trajectòria i la vinculació al sector audiovisual valencià a l’actriu Empar Ferrer. Aquesta actriu té una extensa carrera en pel·lícules i sèries de televisió.

Durant la gala també es van fer homenatges a Luis García Berlanga i a Ennio Morricone, a més de als companys que han faltat en aquest últim any. La gala també va tindre actuacions musicals de La Fúmiga i Peter Gun & The Paper Hats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *