Foradia subscriutegrat

Guanyar continua demanant purificadors d’aire per a dependències municipals i escoles

Reclamen més responsabilitat al Govern municipal i que decidisca pel benestar de la ciutadania

Durant el plenari del mes d’octubre Guanyar Alcoi va demanar al Govern Municipal que s’aplicaren les recomanacions del Consell Superior d’Investigacions Científiques respecte al tema de la ventilació i els purificadors d’aire als centres educatius i a les dependències municipals.

Segons com indiquen des de la formació “malauradament el regidor d’Educació, Alberto Belda, es va negar a aplicar aquesta mesura, no la va considerar oportuna ni tampoc competència seua”.

Des de la Generalitat i la conselleria d’Educació s’han presentat noves mesures en les quals s’han anunciat un total de 8.000 purificadors per a les escoles de tot el territori.

Per aquest motiu des de Guanyar Alcoi esperen que ara el govern de Toni Francés “s’anime a cuidar de les alcoianes i alcoians”, i per això demanen “que s’apliquen aquestes mesures, si cal a les escoletes municipals, el Conservatori Joan Cantó, l’Escola de Belles Arts i a totes les dependències municipals que ho requerisquen”.

Sandra Obiol ha destacat que: “ens agradaria tindre un govern responsable amb el benestar de les alcoianes i alcoians i que pren decisions amb aquest benestar com a prioritat i no per a menysprear als altres grups polítics. Com sempre el govern de Toni Francés prefereix actuar en benefici propi i no en benefici de la ciutadania”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *