foradia subscriutegrat

À Punt comença l’any amb dos nous programes a la seua graella

Per una part, el talent show 'Duel de veus' i 'Bona Vesprada' el magazín per a les vesprades

Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia, ha presentat els dos nous programes que estrenen l’any.

Per una part hi haurà un concurs de talents, ‘Duel de veus’, un programa que s’estrena el dissabte 9 de gener a les 22:00 hores, presentat per Àlex Blanquer, i amb un jurat format per l’humorista Eugeni Alemany, i les cantants Soledad Giménez (ex de Presuntos Implicados), i l’ex concursant de Operación Triunfo, Samantha Gilabert.

Aquest format comptarà amb 13 gales, que tenen com a objectiu buscar a la millor veu de la Comunitat Valenciana.

A més, en alguns programes també participaran les cantants Melody, Rosa López, Soraya, i el cantant Mikel Erentxun, o les presentadores Carolina Ferre, Carmen Alcayde, i Màxim Huerta.

I parlant de Màxim Huerta, ell serà el conductor del segon programa que estrena la cadena autonòmica. Es tracta de ‘Bona Vesprada’, un magazín de vesprada que començarà a les 16:15 i finalitzarà a les 20:30 de dilluns a divendres, és a dir, quatre hores en directe en la que es comptarà amb la participació ciutadana al plató i al carrer. Cada dia el programa visitarà un poble de la Comunitat Valenciana.

També es dedicarà una part a analitzar l’actualitat amb experts i col·laboradors fixos, però també els particulars seran protagonistes del tema que es parlarà.

Huerta estarà acompanyat pel periodista Alfons Ferrandis, que ens acostarà històries molt personals de nord a sud de la Comunitat Valenciana, i per Maribel Gil, ex concursant de Masterchef, que tindrà una secció de cuina casolana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *