foradia barnasants

Guanyar demana que l’anàlisi d’aigües residuals ajude a marcar decisions respecte a la pandèmia

Des de la formació plantegen que es demane a Salut Pública un cribratge massiu davant la possible pèrdua de la traçabilitat del virus en la localitat

Des de Guanyar Alcoi “es neguen” a assumir la situació que s’està vivint a Alcoi respecte a la incidència de casos de Covid-19. Per aquest motiu reclamen que “Alcoi actue com una Smart City de veritat” i aplique el coneixement i les dades per a poder eixir d’aquesta situació, i que no es torne a repetir.

Pablo González, regidor del partit explica que: “Fa anys que el govern de Toni Francés ens diu que som una Smart City, no sé a què esperem a actuar com a tal. Apliquem el coneixement que tenim gràcies a les anàlisis que porten fent-se de les aigües residuals, per exemple, per a plantejar estratègies de previsió com s’ha fet a altres llocs. I demanem a les autoritats necessàries si en la situació en la qual es troba Alcoi, i per la seua mida, no seria útil un cribratge massiu com els que estan fent a poblacions catalanes“.

Per a Guanyar Alcoi pensen que aquestes accions, si s’usen complementant altres estratègies d’acció, “i es fan amb criteris científics poden resultar de gran ajuda, sobretot per a no repetir l’enorme incidència que es pateix a Alcoi”.

González finalitza argumentant que: “el govern municipal es caracteritza per aplicar mesures quan ja és massa tard, amb la Covid-19 i amb tot. Li demanem que canvie, pel bé de la gent que vivim a Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *