lasarga mediamborganica

Es podrà viatjar a través dels llibres gràcies al Passaport Lector

Bocairent va llançar aquesta iniciativa a principis de gener, amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els adults i els menuts amb títols sobre viatge

Bocairent ha creat un Passaport Lector per a viatjar a través dels llibres. La iniciativa ha començat durant el mes de gener amb títols sobre viatges. Aquest passaport va dirigit a adults i a menuts.

Cada mes es difondrà un repte lector, vinculat al passaport, que estarà relacionat amb un gènere, temàtica o consigna específica, cadascú triarà un llibre dins d’aquests requisits, i en finalitzar-lo haurà d’acostar-se a la Biblioteca per què li posen el segell al passaport.

I és que, des de l’Ajuntament de Bocairent defenen que “llegir és sinònim de viatjar amb la ment, de recórrer paisatges fascinants i trepitjar coordinades llunyanes”.

“El viatge” tindrà una durada de 365 dies, i gràcies als llibres s’anirà d’un lloc a un altre. En aquest passaport “cada punt del camó hi ha de quedar reflectit i l’arribada al destí final ha de tindre el reconeixement merescut”, ha explicat el Consell Municipal de Lectura, organisme organitzador d’aquest projecte.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *