foradia pressupostparticipatiualcoi

Durant tres caps de setmana hi haurà dispositiu especial pel tancament perimetral d’Alcoi

Aquest dispositiu especial també està controlant que es complisca que no hi haja més de dos persones juntes pel carrer, tenint en compte les excepcions previstes al decret

Des del divendres 29 de gener a les 15h s’ha iniciat el tancament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana durant els caps de setmana. Aquesta mesura estarà vigent fins al 15 de febrer. Alcoi és una d’aquestes localitats, i per això s’ha preparat un dispositiu especial per a controlar les entrades i eixides del municipi.

Durant aquesta setmana Toni Francés, juntament amb el regidor de Seguretat, Raül Llopis, i els caps de la Policia Local, han mantigut reunions telemàtiques amb la consellera de Justícia, Interior, i Administració Pública, Gabriela Bravo.

S’ha acordat que hi haurà controls estàtics en les entrades i eixides d’Alcoi en direcció València i Alacant amb Policia Local i Nacional. També hi haurà controls en la carretera de Banyeres per part de la Policia Nacional, i l’accés pel Rebolcat amb la Guàrdia Civil.

Els cossos de seguretat han insistit que es farà èmfasi des del primer minut del tancament, i que “no es tracta de no eixir de la ciutat perquè estiguen els controls, sinó per responsabilitat perquè quedar-se en casa és la millor mesura de seguretat”.

L’alcalde ha explicat que: “Saltant-se els controls i buscant eixir de la ciutat no estan ‘vencent’ a la Policia o al Govern, estan cometent una imprudència i tenint una falta de civisme i responsabilitat, que pot comportar a més de la corresponent sanció, un risc per a la salut de la gent que comet imprudències, de les persones que els envolta i de la ciutadania en general. Hem de quedar-nos a casa el cap de setmana i tan sols eixir per a comprar o acudir a algun servei essencial“.

El dispositiu a més, vigilarà que es complisca la mesura d’evitar que hi haja grups de més de 2 persones pel carrer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *