Foradia parentesisajudalcoi

Els més menuts poden començar a pensar propostes per als Pressupostos Participatius

L'edició de la infància segueix el mateix sistema que la dels adults, és a dir, es destina una part per a inversió, i una altra per a despesa corrent

Un any més l’alumnat dAlcoi podrà presentar les seues propostes per als Pressupostos Participatius per a la infància. Des de l’edició anterior aquesta iniciativa segueix el mateix sistema que la dels majors, i per tant, es destina una part per a inversió, concretament 20.000, i l’altra part, dotada amb 5.000 per a despesa corrent.

En aquesta edició participarà l’alumnat de 6é dels centres públics i concertats d’Alcoi, a més del CLIA i CPEE Tomàs Llàcer.

El dimecres 10 de febrer començarà aquest procés amb una classe formativa per al professorat, i durant el mes de març i abril es duran a terme quatre tallers: Ens informem, Investiguem, Treballem en equip, i Contrastem propostes treballant en grup. Tot s’impartirà de forma telemàtica.

Durant la setmana del 10 al 14 de maig es duran a terme les votacions. El nombre de propostes que es duran a terme dependrà del seu cost i de la seua viabilitat tècnica.

Segons ha explicat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuan: “apostem per l’Educació en la Participació de la infància de la nostra ciutat. Durant el que queda de curs podran treballar les seues propostes i votar-les. La infància podrà veure com amb les seues idees poden ajudar a millorar la nostra ciutat i veure les seues propostes fetes realitat. Vull agrair la participació dels centres educatius i que creguen en aquest projecte, ja que té com a objectiu educar als nostres joves en participació i fer-los créixer com a persones”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *