lasarga mediamborganica

Alcoi cedeix terrenys municipals al Consorci Provincial del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis

Les persones que es consideren afectades tenen 15 dies per fer qualsevol observació o reclamació, tal com s'indica en el Reglament de Béns de les Entitats Locals

Tal com s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi ha cedit uns terrenys al Consorci Provincial del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis.

Segons com indica el procediment, les persones que es consideren afectades tenen 15 dies per a fer qualsevol observació o reclamació, tal com indica el Reglament de Béns de les Entitats Locals.

Jordi Silvestre, regidor de Protecció Civil, ha explicat que: “En aquests terrenys vol desenvolupar-se un projecte molt ambiciós i a llarg termini per poder fer un centre d’entrenaments per realitzar pràctiques de rescat, recerca de persones, desenrunaments i apuntalaments i així poder aprofitar les ruïnes dels edificis existents, molts valuosos per a poder ser utilitzades com si es tractara d’un escenari real on s’ha produït un terratrémol o la caiguda d’edificis”.

La parcel·la compta amb més de 88.500 m², amb ruïnes d’una edificació que mai va ser utilitzada, el Mas de Gormaiget i una bassa, que es rehabilitarà per complet perquè siga un punt d’aigua per als incendis i per a poder fer pràctiques.

Una gran part del terreny conté camps de conreu, ja que és d’ús agrari i permetrà fer pràctiques amb els vehicles del Consorci, a la vegada que poder fer conats d’incendi. Cal recordar l’existència d’un heliport al costat mateixa, per tant estem parlant d’una instal·lació única a tota la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *