Foradia parentesisajudalcoi

Les obres de Santa Llúcia s’executen en temps rècord

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens, les obres s'han fet amb una maquinària, que és poc agressiva, és a dir, genera poc impacte en les cases del casc antic

Les obres de restitució del col·lector residual i de remodelació de Santa Llúcia s’han executat en temps rècord i han suposat un impacte mínim per al casc antic d’Oliva.

L’empresa encarregada de dur a terme aquests treballs és GSC DESATASCOS Y OBRAS S.L, que ha remodelat i restaurat la calçada d’aquest carrer de la localitat, després que es resolguera l’adjudicació el passat 16 de desembre, per part de la regidoria d’Hisenda, encapçalada per la vicealcaldessa, Ana Morell.

Les obres van començar al carrer Santa Llúcia de remodelació i restauració de la calçada, i de restitució parcial del col·lector d’aigües residuals de la zona. L’actuació que venia avalada per la demanda dels tècnics municipals del consistori oliver, s’ha executat en apenes uns dies.

L’objectiu d’aquesta obra ha sigut donar resposta al veïnat del barri de les seues demandes sobre les filtracions d’aigua al mur de la Plaça de Sant Roc.

Maria Josep Llorens, regidora de Medi Ambient i del Cicle Integral de l’Aigua, ha explicat que: “aquesta remodelació, tan necessària per a tota la gent del barri i concretament per al veïnat del Carrer Santa Llúcia, s’ha fet pensant en ells, en la importància que tenen els nostres barris del centre antic d’Oliva”.

A més, també ha remarcat que: “les obres s’han fet amb una maquinària, que segons els responsables de l’empresa de construcció encarregada de l’execució, és poc agressiva amb la intenció de què genere el menor impacte possible en les cases del casc antic de la nostra ciutat”.

L’edil ha volgut: “demanar disculpes per les possibles molèsties que han pogut causar les obres i vull agrair als veïns i veïnes la seua extraordinària paciència”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *