foradia subscriutegrat

La incidència ja és molt baixa a les localitats de l’Alcoià i El Comtat

La localitat amb la incidència més elevada és Onil, amb 26 casos per cada 100.000 habitant, i Castalla continua sent el municipi amb menys incidència, 0, amb 0 casos positius al poble des del dia 16 de març

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades sobre l’evolució de la Covid-19 als municipis de tot el País Valencià. En general la situació al nostre territori millora, i és que, quasi totes les localitats de la nostra autonomia, ja estan marcades en color verd, la qual cosa significa “nova normalitat”.

Centrant-nos més en la nostra zona, Alcoi i Cocentaina, han baixat la seua incidència de 23 i 52 respectivament, a 15 i 17 casos per cada 100.000 habitants, la qual cosa significa que han baixat el nombre de persones que estan patint el coronavirus, de 14 a 9 en el cas d’Alcoi, i de 6 a 2 en el de Cocentaina.

Muro també ha baixat la seua incidència respecte a les últimes dades oferides per conselleria, i és que de tindre una incidència de 42 casos per cada 100.000 habitants, ara estan amb una incidència de 21, amb 2 casos actius al poble.

Les localitats d’Onil i Ibi no han canviat la seua situació des del divendres 19 de març, i la seua incidència continua sent de 26 i 21 casos per cada 100.000 habitants respectivament. Aquestes xifres traduïdes en casos reals de Covid-19 que hi ha en aquests municipis són de 2 i 5 malalts respectivament.

Castalla continua sent, dels pobles de la zona, la que millores xifres té, i és que des del dia 16 de març, en aquesta localitat la incidència és de 0 amb 0 casos positius.

Per últim s’ha d’assenyalar la baixada de Banyeres de Mariola, que ha passat a tindre una incidència de 133, amb 8 persones sofrint la malaltia, a tindre una incidència de 14 casos per cada 100.000 habitants, i sols una persona positiva en Covid-19.

Tot i que les dades són esperançadores i reflecteixen una notable millora, encara no hi ha que relaxar-se, ja que el virus continua estant entre nosaltres.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *