foradia pressupostparticipatiualcoi

El nou circuit de BMX Alcoi serà seu de la Copa de la Comunitat Valenciana i de la Copa d’Espanya

La construcció d’aquest circuit ja ha finalitzat i ha tingut un cost total de 262.501 euros

La nova pista de BMX Alcoi, situada en la partida de Trencacaps, ja ha finalitzat les seues obres, i suposa una millora molt important per a aquest esport. Compta amb 400 metres de longitud i una rampa d’eixida de 5 metres d’altura. 

El projecte, que ha tingut un cost de 262.501 euros, ha estat treballant de manera conjunta entre l’empresa constructora, els tècnics municipals, i els mateixos espotistes i membres del Club BMX Alcoi, que han aportat millores al traçat perquè aquest reunisca els elements necessaris per a convertir-se en un referent d’aquesta modalitat esportiva. 

A més, s’ha rebut una bona notícia, i és que, el dissabte 8 de maig Alcoi serà seu de la Copa de la Comunitat Valenciana, i que l’última prova puntuable de la Copa d’Espanya dels dies 18 i 19 de setembre, es disputarà en la nostra ciutat. 

El circuit atendrà a un nombrós col·lectiu d’esportistes que practiquen aquesta modalitat a Alcoi, i ofereix la possibilitat de poder fer campionats autonòmics i nacionals. 

L’anterior circuit situat en el barri del Viaducte és una instal·lació que no reuneix ni pot reunir les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat per la federació nacional de ciclisme per a la disputa de competicions d’àmbit autonòmic o nacional.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *