lasarga ua

Es produeixen robatoris als contenidors d’oli

Des del Departament de Transició Ecològica de l'Ajuntament d'Alcoi s'ha detectat que alguns d'aquests contenidors havien sigut trencats i s'ha fet una investigació. S'han localitzat dos vehicles que podrien estar implicats en els fets

En l’any 2020 i en el que portem de 2021, el Departament de Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi ha detectat que alguns contenidors d’oli havien sigut trencats i que s’havien robat alguns dels seus envasos. Des del departament s’ha fet un seguiment i s’han investigat aquests fets amb col·laboració de la Policia.

Durant el mes de gener, Transició Ecològica va conéixer l’existència d’un abocament d’envasos que havien contingut oli, en la senda que va des del barri del Viaducte al Rebolcat. En el mes de març, es va notificar també la presència d’un abocament d’envasos que havien contingut oli en l’entrada al Mas de la Serreta. Tot va ser netejat per l’Ajuntament a través de l’empresa FCC.

El consistori demana la col·laboració ciutadana perquè denuncie qualsevol moviment estrany que detecte, o si observa algun vehicle sospitós, i és que, des del departament s’han localitzat dos que podrien ser-ho, i que podrien estar implicats en els robatoris. El Seprona ja ha interposat una denúncia a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, i s’ha avisat a la Policia Local per a poder capturar-los amb proves suficients. A més, s’ha fet un avís a les poblacions veïnes, ja que s’ha detectat que poden estar fent el mateix en Cocentaina i Muro.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, ha indicat que: “Volem que la ciutadania d’Alcoi estiga ben segura que el govern fa tot el que pot per acabar en aquests abocaments il·legals, tal com s’ha actuat a Serelles i en la zona del ‘Clérigo’, denunciant, netejant i posant totes les barreres i impediments possibles per evitar que es tornen a produir aquests abocadors”.

A més ha afegit que: “Volem agrair a la ciutadania la informació que ens proporcionen sobre els abocadors, així com als companys dels diferents grups polítics que conformen el plenari de l’Ajuntament. En nombroses ocasions hem dit que és molt difícil controlar aquests abocadors, però a poc a poc i entre totes i tots estem treballant per evitar i acabar amb els mateixos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *