lasarga mediamborganica

Luis Sanus, autor del ‘Cartell de Festes Solidari’

L'artista alcoià, que ja va fer el cartell de les Festes de l'any 2008, ha fet entrega del benefici que ha obtingut aquesta obra a l'Economat de Càrites

El pintor alcoià Luis Sanus, ha fet entrega en l’IVAM CADA Alcoi, dels beneficis que s’han tret del seu ‘Cartell de Festes Solidari’. L’Economat de Càrites Alcoi, ha sigut el beneficiari d’aquesta obra solidària que ha creat expressament l’artista, que ja té experiència en fer cartells, ja que en l’any 2008 va ser l’encarregat de fer-ho.

En aquest acte ha participat l’Ajuntament d’Alcoi, que ha sigut el que ha fet aquestes làmines en alta qualitat, per a poder veure els efectes de l’obra amb llum, i sense llum. I és que, aquest pintor, quan va fer el cartell de Festes fa ja 13 anys, va utilitzar la mateixa tècnica. Però és que, aquest ‘Cartell Solidari’ va ser creat en 2008, però finalment es va entregar l’altra peça. Amb aquesta iniciativa solidària, ha tret aquest quadre a subhasta, i s’han obtingut 3.500 euros per a l’Economat de Càrites.

A partir del dimarts 6 d’abril es podran arreplegar aquests cartells a l’IVAM CADA Alcoi, Òptica Garrido, i en Librería y Papelería Universal, i durant la vesprada del 7 d’abril, des de les 19 fins a les 20h, Luis Sanus estarà a l’IVAM signant aquestes làmines.

Els donatius es podran realitzar en les guardioles que estaran ubicades als punts de recollida, o en el BIZUM ONG 01422.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *