lasarga mediamborganica

Alcoi celebra la V Trobada d’Investigadors i Investigadores en Càncer

José Antonio López va ser l'encarregat de clausurar l'edició que va celebrar-se a l'IVAM CADA Alcoi

Durant els dies 22 i 23 d’abril va tindre lloc la V Trobada d’Investigadors i Investigadores en Càncer Ciutat d’Alcoi, que va celebrar-se a les instal·lacions de l’IVAM CADA.

En aquestes jornades han participat nombrosos professionals de prestigi com Marisol Soengas, del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques i Vicepresidenta de l’Associació Espanyola d’Investigació sobre el Càncer (ASEICA), Victoria Sanz-Moreno, Barts Cancer Institute a Cancer Research UK Centre of Excellence Queen Mary University of London; Xosé R. Bustelo d’ASEICA, Ramón Martínez-Máñez de la Facultat d’Enginyeria Industrial de l’UPV i molts altres, que van donar qualitat a la trobada.

Els investigadors i investigadores han pogut compartir experiències i investigacions relacionades amb els tipus de càncer més freqüent.

Verónica Rodilla, de l’Institut d’Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras, i Victor Javier Sánchez-Arévalo, de la Universitat Francisco de Vitòria i membre de l’Hospital 12 d’octubre, van exposar els seus treballs.

El president de C.E.M +QUEUNTRAIL, Paco Fuster, entitat organitzadora de l’esdeveniment, va agrair la participació dels ponents i del comité científic, que “amb la seua aportació han permés l’èxit d’aquesta Trobada i alimenta més el desig de seguir avançant en aquest propòsit de l’entitat d’ajudar en la investigació en la lluita contra el càncer”.

José Antonio López Guerrero, director de la trobada, va ser l’encarregat de clausurar la Trobada el dia 23 d’abril, i va destacar l’alta qualitat dels ponents i dels continguts de les seues ponències: “Totes elles permetran enriquir els nostres coneixements i ens ajudarà a avançar en els nostres projectes”.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *