foradia subscriutegrat

Oliva fa modificacions de crèdit per valor de més de 5’3 milions d’euros

Aquests diners provenen del superàvit del qual disposa l'Ajuntament de la localitat. Des del grup Compromís, i des de PSPV-PSOE, acorden una sèrie d'inversions per a tots els departaments per tal d'iniciar la recuperació de la ciutat sense deixar de costat la cobertura social

L’Ajuntament d’Oliva presenta un nou acord històric entre els grups que formen el govern de coalició, Compromís i PSPV-PSOE. Per tal d’anunciar-ho, David González, alcalde de la localitat i la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell han presentat les modificacions de crèdit que des de la delegació d’Hisenda s’han proposat a la junta de govern.

Les dites modificacions de crèdit són per un valor de més de 5’3 milions d’euros que provenen del superàvit del qual disposa el consistori oliver.

Segons ha manifestat Morell: “les inversions primordials per al govern del qual formem part, continuen sent les relacionades amb l’educació, i totes aquelles iniciatives relacionades amb els plans d’ocupació i inserció laboral, sense deixar d’oferir cobertura a les persones més vulnerables i als empresaris i autònoms que més han vist perjudicada la seua activitat per la crisi sanitària”, i ha afegit que: “els pròxims dies presentarem àrea per àrea totes les propostes, projectes i inversions previstes pel govern d’Oliva per a revitalitzar la nostra ciutat i tornar a créixer per superar l’actual crisi sanitaris, econòmica i d’ocupació”.

La vicealcaldessa també ha indicat que va a invertir-se més que mai, “la ciutat ho necessita i la gent del nostre poble ho mereix. Els diners als bancs no permeten que els veïns i veïnes puguen comprar per a menjar, pagar les factures o consumir en el nostre comerç. Per això no entenem com l’oposició pot votar en contra d’unes modificacions fiscals que ens poden donar un respir”.

Un dels projectes que es desenvoluparan amb aquestes inversions és el de la remodelació de la plaça que hi ha a l’avinguda del País Valencià. Una actuació en la qual s’eliminaran les barreres arquitectòniques i on es donarà més protagonisme als jocs infantils amb més arbrat i una ampla zona d’ombres. El projecte segueix la línia de treball que s’està realitzant des de les àrees de Planejament Urbanístic i la de Parcs i Jardins que dirigeix Miguel Monzonís.

A més, com a prioritat d’aquesta actuació és la de fer la plaça i la unió entre els dos carrers (encreuament amb Carrer Ausiàs March) en una mateixa alçada, evitant les escales que hi ha actualment.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *