foradia

‘La Dependent’ i ‘La Negra’ encarregades d’alçar el teló de la Mostra de Teatre

A les 17:30h de la vesprada del dilluns 24 de maig s'iniciarà aquesta 30 edició d'aquest esdeveniment que reuneix als professionals del sector de les arts escèniques

El dilluns 24 de maig la XXX edició de la Mostra de Teatre torna a xafar els escenaris, amb dos espectacles: ‘Nautilus’ de la companyia ‘La Negra’ una versió clàssica de la novel·la d’aventures ‘20.000 llegües de viatge submarí’, i la companyia alcoiana ‘La Dependent’ interpretaran ‘Icària’, una obra de Pasqual Alapont, que és un thriller psicològic que combina la comèdia i la tragèdia, sota la direcció de Pepa Miralles.

Abans de començar les obres, a les 17:30, en el Centre Cultural, es realitzarà la inauguració institucional, amb la presència de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, el director General de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i el director de la Mostra, Miquel Santamaria.

160 professionals de les arts escèniques han confirmat la seua assistència a aquest important esdeveniment cultural, que de manera escalonada, assistiran a les diferents activitats professionals i als diferents espectacles programats durant aquesta setmana.

En total es portaran a escena 18 muntatges, 3 estrenes absolutes, i 4 estrenes en la Comunitat Valenciana, que completen un programa que acull 3 companyies andaluses, una coproducció entre Aragó, Comunitat Valenciana, Castella la Manxa, i Castella i Lleó, una producció catalana, altra balear, una basca, i una madrilenya.

El Teatre Calderón, el Centre Cultural, La Capella, la Sala Àgora i el Teatre Salesians, són els espais que acolliran aquests dies carregats d’espectacles. A més, també hi haurà una obra al parc de la Glorieta, en la qual es podrà assistir en grups de 10 persones.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *