lasarga itealcoi

La candidatura ‘Força, Poble, Futur’ rep el suport d’alcaldies i regidories

Aquesta candidatura, encapçalada per Àgueda Micó, s'ha presentat a Gandia al VIII Congrés Nacional del Bloc

El jardí de Foment de Gandia ha acollit el VIII Congrés Nacional del Bloc, en el qual s’ha presentat la candidatura d’Àgueda Micó, ‘Força, Poble, Futur’. Una candidatura que ha estat acompanyada per una setantena de persones entre les quals estaven: Enric Morera, president de les Corts; Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Cultura i Esports; Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València; Nathalie Torres, diputada en les Corts; David González, Manela Faus, Jordi Puig, Alvar Català, Assumpta Domínguez i Josep Riera, alcaldes d’Oliva, Ador, Ròtova, Palmera, Potries i Meliana, respectivament, i moltes regidores i regidors de Compromís a la Safor – Valldigna, com el vicealcalde de Gandia, Josep Alandete.

En l’acte es va anunciar que Enric Morera tornarà a ser el president del partit, i que Amparo Piquer, repetirà davant la secretaria d’organització de la formació. Però, un dels anuncis més destacats va ser que Alicia Izquierdo, regidora de l’Ajuntament de Gandia, ocuparà la secretaria de l’àrea de municipalisme.

La resta de persones saforenques que acompanyaran Micó en la candidatura són: Josep Miquel Moya, director general d’Esports (Gandia), Nathalie Torres, diputada a les Corts (Xeraco), Ivà Bonet, secretari local de Gandia i Sergi Vidal, regidor a Potries.

Enric Morera ha explicat que: “Sabem on estem, tenim una enorme responsabilitat en el Govern de la Generalitat, ens hem de dinamitzar, hem de saber tornar a construir un espai hegemònic i el valencianisme en aquesta candidatura està en condicions de fer-ho possible”.

Per la seua banda, Alicia Izquierdo ha mostrat el compromís de “treballar amb un equip de gent, de manera transversal amb la resta d’equips. La idea justament és eixa, estar diàriament pendent dels problemes que té per donar resposta, però també generar estratègies, línies de futur de cara a unes pròximes eleccions”.

Finalment, la candidata a secretària general, Àgueda Micó, va mostrar la “il·lusió tindre a la bona gent de la Safor en la meua candidatura”.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *