lasarga subscriutegrat

La nova edició de El Grat fa un viatge pels pobles de les comarques

En aquest nou número del periòdic hem viatjat per alguns dels pobles de la zona, però a més, hi ha moltes entrevistes i reportatges sobre diferents temes d'actualitat

Amb l’arribada del mes de juliol i de la calor, arriba un nou número de El Grat, que com sempre, va carregat d’actualitat, reportatges i entrevistes sobre les comarques centrals valencianes.

Jordi Segura, el nou regidor de l’Ajuntament d’Alcoi, ha sigut un dels protagonistes de les nostres entrevistes, i hem aprofitat l’ocasió per a conéixer-lo millor. A més, també hem parlat amb Julia Company, directora de l’IVACE, amb Jordi Botella, que ha presentat la seua nova novel·la, ‘Metralla’; està també l’entrevista a Joan Borja i David González sobre el seu llibre ‘Valor, Maria!’; a Elionor Oriolà, vicepresidenta de l’Escola Valenciana, a l’influencer ‘Miss Tagless’, i a David González, alcalde d’Oliva.

Però, a més de tot aquest contingut, també comptem amb reportatges sobre diferents temes: ‘Sobreviure a Gusen’ de la col·lecció d”Històries de la Deportació’, de Guillem Llin Llopis; ‘Alcoi, el cel dels voltors’ de Pau Sellés; i ‘Del naixement de les Comarques Centrals Valencianes al Pla d’Acció Territorial’, de Cebrià Molinero Lloret.

Dos coses que no poden faltar en El Grat són: la secció de ‘El Poble és savi’, i el nostre suplement de cultura.

Pel que fa a ‘El Poble és Savi’, l’hem volgut dedicar a les nostres mascotes, ja que durant l’estiu és l’època que més abandonaments hi ha. Per a saber quines són les causes, hem parlat amb tres persones relacionades amb el tema: Fátima Azahar, veterinària de la Clínica Aitana; Teresa Sanjuán, regidora de Salut Pública; i Daniel Pérez, de la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi.

En el suplement de cultura tractem temes com: els Cicles Expositius d’Alcoi, La Veu dels llibres, ‘Sauvage’ Josep Sou, Carmelina Sánchez-Cutillas, Ximo Michavila, i els Cicles de Monòlegs d’Agullent.

I, per últim, en aquesta edició hem volgut fer un recorregut per alguns dels pobles de les comarques centrals valencianes, i hem visitat Benimarfull, Bocairent, Castalla, Atzeneta d’Albaida i Beniarrés.

Com sempre agrair la participació de tots els nostres col·laboradors per continuar estant al nostre costat.

En aquest enllaç podràs veure en format digital l’edició de juny de El Grat.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *