foradia subscriutegrat

Confirmada la celebració de la Romeria a la Font Roja

Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'ha autoritzat aquesta celebrarà, però serà obligatori seguir una sèrie de mesures per a combatre la Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha autoritzat la celebració de la Romeria de la Verge dels Lliris a la Font Roja, que tindrà lloc el diumenge 19 de setembre.

Sanitat ha volgut recordar a l’Ajuntament d’Alcoi, que per a poder dur a terme aquesta activitat, serà obligatori complir una sèrie de mesures preventives, com per exemple portar de forma obligatòria la mascareta.

A més també estableix que “quan l’activitat siga estàtica es desenvoluparà en llocs o espais delimitats on es puga controlar l’aforament i l’accés, garantint sempre el compliment de totes les mesures establides, i el manteniment de la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres”.

Quan l’activitat siga itinerant, “s’haurà d’organitzar evitant les aglomeracions, per al que s’establiran els itineraris que el garantisquen i que hauran de ser modificats en qualsevol moment per a complir amb aquesta finalitat”.

La Conselleria ha volgut recordar que s’hauran de prendre mesures per a reduir la possibilitat que es produïsquen aglomeracions als voltants del lloc on es desenvolupe l’activitat.

Toni Francés ha subratllat que la seua satisfacció per aquesta notícia: “Ens alegra molt poder tornar a celebrar una de les nostres tradicions més arrelades i benvolgudes pel poble d’Alcoi i estem convençuts que la ciutadania demostrarà responsabilitat i respectarà aquestes recomanacions, fent que la nostra Romeria es desenvolupe de manera tranquil·la i segura”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *