foradia

Plaspel Cash s’instal·la a Cocentaina

Aquesta nova tenda de material per a hostaleria, està pensada perquè puguen comprar professionals del sector com particulars

En l’avinguda d’Alacant de Cocentaina, s’ha instal·lat una nova tenda, Plaspel Cash. Un comerç d’hostaleria que està pensat perquè puguen comprar tant els professionals d’aquest sector com a particulars. En aquesta botiga es poden trobar tota classe d’elements de vaixella, i a més a més, productes químics de neteja o menjar no perible, com congelats, conserves, oli, o tota mena de begudes.

Segons ens han explicat José Carlos Plà i Jordi Gisbert, membres del Departament Comercial, la idea de fer aquest nou negoci naix per un grup de fabricants de Muro d’Alcoi que han vist la necessitat de poder comercialitzar els seus articles, i poder fer-ho a un preu atractiu.

Durant el dijous 2 de setembre es va fer la inauguració de la tenda, i van assistir els alcaldes d’Alcoi, Muro d’Alcoi, i l’Alqueria d’Asnar, i també l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, que va ser l’encarregada de tallar la cinta en l’acte protocol·lari. Seguidament, els assistents van visitar les instal·lacions, i finalment, es van fer tres reconeixements a tres entitats esportives que van ser el C.D Alcoyano, el C.D Contestano, i al Patín Alcodiam. Des de Plaspel agraeixen l’assistència tant de les autoritats, com de les entitats que van acudir.

Després de dos setmanes de la inauguració, Plaspel indica que l’acollida entre la clientela ha sigut molt bona i estan molt satisfets de l’inici que estan tenint.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *