foradia subscriutegrat

Bocairent crea el ‘Xec de Benvinguda’ per a les famílies amb nous membres

Cada família amb un nou naixement, adopció, o acolliment, podrà sol·licitar una ajuda de 200 euros per a fer compres als establiments de l'Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent

Des de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent (ACiS), i la regidoria de Dinamització Comercial de l’Ajuntament, s’ha creat un xec dirigit a les famílies que augmenten els seus membres. L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble: per un costat, ajudar a les persones a què contribuïsquen a incrementar la població del municipi, i més, fomentar l’economia local, ja que la iniciativa reverteix al comerç de la localitat.

Per cada naixement, adopció o acolliment que s’haja produït des de l’1 de gener es podrà rebre una ajuda de 200 euros. La quantia haurà de justificar-se amb compres fetes als establiments que formen part d’ACiS, que actualment, està integrat per 34 negocis, que ofereixen una àmplia oferta per a la clientela.

Vicente Vañó, president de l’agrupació ha explicat que: “el Xec de Benvinguda representa una mostra més de la voluntat de l’associació de seguir posant en marxa iniciatives en benefici de totes i de tots, perquè ací guanyem totes i tots: famílies, establiments i el poble en general”.

Begoña Perigüell, regidora de Dinamització Comercial, ha valorat positivament aquesta acció i ha declarat que: “impulsar iniciatives conjuntes amb el sector és importantíssim i el Xec de Benvinguda n’és una mostra”, i a més, ha afegit que: “Tenim ben clar que hem de seguir sumant per a seguit fent poble, que és l’objectiu fonamental que compartim”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *