foradia pressupartialcoi

Muro prepara la XVI Fira Gastronòmica

Durant el cap de setmana de l'1 al 3 d'octubre hi haurà diferents activitats

El divendres 1 d’octubre comença a Muro d’Alcoi la XVI Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic. La programació començarà a les 20h amb la inauguració, i seguidament actuaran ‘Walectric’, que faran una recopilació de música pop rock dels 80s, 90s i de l’actualitat.

Per a l’endemà, a les 12h, es realitzarà el programa de ràdio en directe de Ràdio Elite, i una hora després tindrà lloc l’actuació ‘Hilari en trio a prop’. A més a més, des de les 12 a les 14h, i de 15 a 21h, els més menuts i menudes tindran jocs i activitats infantils, de la mà del taller d’ocupació Murocupa’t.

La música continuarà a les 18h amb ‘Indieana & The Jone’s’ que portaran la música Indie-pop; i per a tancar la jornada del dissabte, serà el torn de l’actuació musical de ‘Los del garaje’, a les 20:30h.

El diumenge 3 d’octubre, i dins de la programació de Jazz amb la Manco, ‘Hille Bemelmans Group’ tocarà a les 13h. Com el dia anterior, estarà el mateix horari per a les activitats infantils, però a més, a les 17:30h tindran també un espectacle: ‘La Terreta’.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *