foradia cdturisme

Els donants de sang tenen un carrer a Bocairent

Aquest nom el va proposar l'associació local vinculada amb la donació i va ser aprovat per unanimitat per tots els grups polítics amb representació municipal

Bocairent ha passat a tindre un nou nom per a un dels seus carrers, concretament el situat entre els carrers Santa Àgueda i Martí Calabuig, que ara passa a dur el nom de ‘carrer Donants de Sang’.

Amb aquesta acció es completa el procés per a l’assignació d’un nom que va proposar l’associació local vinculada amb la donació, i que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics amb representació municipal.

A l’acte va assistir Cristina Arbona, i Roberto Roig, directora i cap de servei d’hemodonació del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana; Rafel Vañó, president de l’Associació de Donants de Sang de Bocairent, i Xavi Molina, alcalde de la localitat. Els quatre van coincidir en la importància de donar visibilitat pública a un col·lectiu essencial per a la societat.

A més de descobrir la placa del nou carrer, es va fer també el lliurament de medalles i diplomes a les persones amb més de cinquanta donacions. Tant a ells com a la resta de donants, Cristina Arbona els va agrair la seua generositat, al mateix temps que va fer valdre la bona resposta de totes les convocatòries que trimestralment tenen lloc a Bocairent. També es va destacar que la nova denominació contribuirà a recordar permanentment la rellevància d’aquest gest altruista.

L’alcalde va manifestar que es tracta d’un acte de gratitud per a donants, associació local que agrupa aquest col·lectiu i professionals del Centre de Transfusió. “La suma d’aquests tres agents fa que el nostre poble forme part d’una xarxa de generositat que salva vides i així s’ha manifestat, fins i tot, en circumstàncies tan difícils com la dels últims temps”, ha afegit Molina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *