foradia pressupartialcoi

Ròtova acull el taller ‘A la taula amb els romans’

La vil·la romana de la Sort de Ròtova va rebre la visita d'una antic habitant que va tornar per a explicar els costums culinaris de l'època

‘A la taula amb els romans’ ha sigut el taller que s’ha celebrat a la vil·la romana de la Sort de Ròtova durant aquest últim cap de setmana. En aquesta activitat els assistents van rebre la visita d’una antiga habitant d’aquesta època que va tornar al present per a explicar als assistents quins eren els costums culinaris, quins àpats preparaven, els ingredients, i els menjars de cada moment del dia.

Després de presentar-los les diferents parts de la vil·la, de parlar sobre ous, cuines, vi, garum i peix, gots i plats; els participants d’aquesta experiència van poder observar com es feien algunes receptes, com l’aperitiu de Marcial, llentilles amb castanyes, o dolços casolans.

Aquest taller forma part de la programació de dinamització de la vil·la romana de la Sort de Ròtova. L’espai d’interpretació arqueològic es pot visitar per grups realitzant cita prèvia, i els col·legis i instituts també poden fer la seua reserva. Tots a través del correu cultura@rotova.es o telefonant al 678 62 15 92.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *