foradia pressupostparticipatiualcoi

Ròtova rep la visita dels espantacriatures valencians

L'Ajuntament va organitzar una programació d'activitats dins de la campanya 'Espanta la Por: per Tots Sants, monstres valencians'

Ròtova va viure un cap de setmana ple d’activitats gràcies a la programació de la campanya ‘Espanta la Por: per Tots Sants, monstres valencians’, que va començar el divendres amb el contacontes de ‘La Maria no té por’. Aquest espectacle va servir perquè els assistents prengueren la primera presa de contacte amb els éssers fantàstics de la tradició valenciana com la Bruixa Pinta, l’avorrida o el Gegant Perot, que van estar acompanyats per la protagonista del llibre, Maria, i pel seu amic, Butoni, un monstre pelut i bo.

Per al dissabte, primer es va fer un taller de caretes, en el qual els xiquets i xiquetes participants van crear la seua pròpia màscara de la Bubota, el fantasma del llençol.

Després d’aquest taller va començar la cercavila dels espantacriatures, amb el ritme de les dolçaines i tabals. La Bruixa Curruixa, que no deixava de repartir dolços entre els més menuts i menudes del poble, va estar acompanyada pel Butoni, el Caro, l’Encantada, la Bubota i la Quarantamaula.

La companyia Diparatario, ha sigut l’encarregada de fer possible aquestes activitats. A més, també es va celebrar durant aquest cap de setmana, i dins de la campanya, la Festa Valor, i el taller, Decorem la biblio.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *