foradia camaraalcoi

L’Estació Científica Font Roja Natura acollirà el V Congrés Ibèric d’Ecologia del Paisatge

La iniciativa comptarà amb el lema 'Paisatges canviants i societat'

L’Estació Científica Font Roja Natura de la Universitat d’Alacant acollirà a partir de demà el V Congrés Ibèric d’Ecologia del Paisatge. L’Associació Espanyola d’Ecologia del Paisatge (AEEP) és l’encarregada d’organitzar aquesta trobada, una entitat que és el node a Espanya de la International Association of Landscape Ecology (IALE-Spain), a més de comptar amb la participació de l’Associació Portuguesa d’Ecologia del Paisatge (APEP).

El congrés portarà el lema ‘Changing landscapes and Society’, un títol per a un congrés que es realitzarà en línia i que arreplega una àmplia temàtica que fa referència als reptes científics i socials, però també a les oportunitats que es deriven del canvi global. En aquest sentit, s’abordaran i s’analitzaran les darreres investigacions i tecnologies per a millorar la planificació del territori tenint en compte aspectes com la sostenibilitat, la conservació d’ecosistemes o la compatibilitat d’usos múltiples en un mateix espai.

Les ponències que impartiran diversos experts internacionals comptaran amb més d’un centenar d’oients que podran conéixer els coneixements de professors com el de la Universitat Estatal d’Arizona, Jianguo (Jingle) Wu, el professor de la Universitat d’Edimburg Marc Metzger, des de la Universitat d’Évora Nuno Guiomar, i Luis Quinta-Nova de l’Institut Politècnic de Castelo Branco (Portugal).

Font: Redacció./


Una resposta de L’Estació Científica Font Roja Natura acollirà el V Congrés Ibèric d’Ecologia del Paisatge

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Si em permeteu us he de donar un consell de veterà: Escolteu la veu dels grups ecologistes, poseu-la com matèria obligatòria en les assignatures i en els Congresos que feu.

    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *