foradia subscriutegrat

Bocairent renova les instal·lacions de l’Associació de Diversitat Funcional

L'actuació ha comptat amb finançament de la Diputació, l'Ajuntament i la Fundació la Caixa

Les instal·lacions de l’Associació de Diversitat Funcional de Bocairent ja s’han sotmés a una reforma integral. L’actuació, que ha suposat una inversió de més de 45.000 euros, ha comptat amb una aportació principal de 39.000 euros per part de la Diputació de València a través del Pla d’Inversions. No obstant això, la Fundació La Caixa ha finançat 4.041,53 euros i l’Ajuntament de Bocairent ha invertit 2.000 euros.

Per la seua part, la regidora de Serveis Socials, Carmen López Gómez, va assenyalar que “era una assignatura pendent des de feia molt de temps, ja que aquestes instal·lacions són el punt de referència diària per a sis persones amb diversitat funcional i les seues famílies. Calia, per tant, millorar-les, dignificar-les i donar resposta a totes les necessitats plantejades per l’associació“.

L’execució ha estat a càrrec de l’empresa local Reformas y Albañilería Juan Vicedo Molina, mentre que la direcció tècnica ha estat portada a terme per Jose Vicente Revert Beneyto. Les actuacions han consistit a renovar completament els tancaments, l’equipament i el mobiliari, a més de dues intervencions destacades: per un costat, l’habilitació d’un bany adaptat que no existia fins al moment i, per un altre costat, la dotació de l’espai d’accessibilitat plena, amb un segon accés sense barreres arquitectòniques. A més, aquesta última acció s’ha acompanyat de la construcció d’una rampa al carrer contigu.

El projecte d’actuació es va impulsar conjuntament per l’Associació de Diversitat Funcional i pel consistori, a través de les regidories d’Obres i Urbanisme i de Serveis Socials.

López també va anunciar la programació d’una jornada de portes obertes perquè tot el veïnat puga conéixer de primera mà el resultat de la intervenció. Així mateix, la regidora de Serveis Socials va agrair l’aportació de totes les persones, empreses, entitats i institucions que han fet possible la posada en marxa de les actuacions, “hem sumat esforços per a ajudar un col·lectiu com l’Associació de Diversitat Funcional de Bocairent, que, des de fa molts anys, dona suport a famílies del poble que necessiten la màxima sensibilitat per part de totes i de tots“, va concloure.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *