foradia pressupartialcoi

Muro renova la zona infantil del parc Fontanelletes

El consistori ha destinat més de 48.000 euros a aquestes actuacions

La zona de jocs infantils del Parc Fontanelletes ja renovat la seua imatge. La Regidoria de Serveis Municipals del consistori de Muro ha sigut l’encarregada de dur a terme unes actuacions que han suposat una inversió de 48.387 euros. L’objectiu del govern municipal és continuar amb una política de millora i implementació de les infraestructures i els llocs públics, el que permet a la ciutadania comptar amb elements urbans més còmodes i agradables.

El regidor de Serveis Municipals, Kike Pascual, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Muro desitgem que les nostres xiquetes i xiquets puguen gaudir d’espais públics i lúdics en condicions i ben equipats, per a poder complementar així el seu desenvolupament físic i intel·lectual. L’obra del Parc infantil de Fontanelletes reuneix aquests objectius“.

Ara, la zona infantil d’aquest parc de la localitat està dotat d’un caire més modern el que permet reforçar un lloc altament transitat gràcies al seu enclavament en què estat situat, l’eix comercial i educatiu del municipi.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *