foradia elgrat

Alcoi celebra el Dia dels Drets de la Infància i la Trobada de Famílies Acollidores de la província d’Alacant

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte, 27 de novembre

Alcoi serà la seu on es duran a terme els actes de celebració pels drets de la Infància i Trobada de Famílies Acollidores de la província d’Alacant. L’acte està programat per al dissabte 27 de novembre de 10.30 a 14.30 hores en la plaça Ramón y Cajal, placeta de la Creu Roja i l’Àgora.

Ja ho tenim tot preparat per a la celebració del dia dels drets de la Infància i Adolescència, com a regidora d’aquesta àrea per a mi és un orgull que la Direcció General d’Infància i Adolescència haja triat la nostra ciutat per dur a terme aquest esdeveniment que es fa en Alcoi perquè és una ciutat amiga de la infància, una ciutat que mira amb els ulls de la infància i que treballa els seus drets. Convidem a totes les persones a poder vindre, gaudir i a treballar i reivindicar aquests drets de la infància i adolescència, vos esperem“, ha ressaltat la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia.

La jornada, organitzada per la Direcció General d’Infància de la Generalitat i l’Ajuntament d’Alcoi, i tindrà per títol ‘Explora els teus drets’. Diverses entitats estaran ubicades en les places Ramón y Cajal y Creu Roja, realitzant taller per a la infància. Xiquetes i xiquets passaran per aquests espais on cada entitat a través de tallers donaran a conéixer un dret de la infància i es posarà un segell a un passaport que se’ls facilitarà. L’objectiu serà que completen el document amb tots els segells, el que significarà que han conegut els seus drets. A més, el Clia, consell local d’Infància i Adolescència, estarà present i repartiran les guies del Pla d’Infància i Adolescència Local d’Alcoi.

A més, a les 11 del matí tindrà lloc la xerrada ‘Ajudant en la construcció dels records’ a l’Àgora per a les famílies i associacions, han confirmat l’assistència ‘AVAF – Asociación de Voluntarios de Acogimiento Familiar’ i ‘Asociación Trama’. Així mateix a les 12.30 hores hi haurà un concert de ‘The Beatfriends’ que faran versions de ‘The Beatles’ adaptades a la infància. Els parlaments de les autoritats seran a les 13 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *