foradia elgrat

L’oci saludable a Alcoi supera els 1.200 participants

La ciutat acull tres actes durant el cap de setmana

Alcoi va acollir durant el cap de Setmana tres esdeveniments per a tota la família que han proporcionat una alternativa d’oci saludable i que ha comptat amb la participació d’un total d’1,224 persones.

La regidora de Joventut, Maria Baca, va assegurar que “estem satisfets de la resposta de la ciutadania, ja que hem tingut un cap de setmana ple d’activitats que promocionen els hàbits i l’oci saludable a la ciutat, el que més de 1.200 persones han pogut gaudir amb les amistats i la família. Aquesta demanda que abasta diferents col·lectius ens anima moltíssim a continuar treballant amb les diferents regidories implicades que tenen com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones”.

Per una banda, els actes de celebració pels drets de la Infància i la Trobada de Famílies Acollidores de la província d’Alacant van permetre que els xiquets I xiquetes gaudiren de tallers. Per altra banda, durant el matí també va haver-hi diverses xarrades i un concert amb ‘The Beatfriends’ que van fer versions de ‘The Beatles’ adaptades a la infància.

En segon lloc, la segona edició de Jugalcoi durant tot el cap de setmana en el CCJ, va permetre l’assistència d’unes 800 persones. Aquest és un esdeveniment dedicat als jocs de taula i de rol per a públic de totes les edats, organitzat per diferents associacions i la regidoria de Joventut de l’ajuntament d’Alcoi.

Finalment, el diumenge, la regidoria de Salut Pública va organitzar un esdeveniment per a donar a conéixer les set rutes saludables que tenen entre 2,2 i 5,7 quilòmetres i discorren per l’interior de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *