foradia elgrat

Bocairent atorga els Premis Joan Antoni Martínez i Martínez

El contestà Marcos Verdú es va fer amb el primer premi amb l'obra 'Tradició, dolçaina i percussió'

La segona edició del certamen que porta el nom del dolçainer bocairentí Joan Antoni Martínez i Martínez, ja coneix els compositors guanyadors. Va ser el Grup de Xirimiters i Tabalers l’Aljub els qui van interpretar les quatre partitures finalistes, qui també s’encarrega d’organitzar aquesta iniciativa.

L’obra guanyadora va ser ‘Tradició, dolçaina i percussió’, del compositor contestà Marcos Verdú. Aquest premi estava dotat de 1.000 euros i va ser decisió del jurat. En canvi, el segon premi tenia una dotació de 500 euros i es va triar per votació popular dels assistents al concert. El segon premi va ser per a l’obra ‘Clamaj’, del bocairentí Damián Molina Beneyto, que també va rebre la menció d’honor que atorguen els integrants de l’Aljub.

L’acte va reunir públic, representants del teixit associatiu de Bocairent i també el president de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, Juanjo Trilles. Ell, juntament amb el president de l’Aljub, Xavi Pascual, i l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors. La jornada es va completar amb l’actuació ‘Dolç Tab Jazz’, el projecte de fusió musical que encapçala Josep Alemany.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *